Benetke, Al Canal Regio***

Benetke hotel Al Canal Regio    

3 nočitve od € 350 na osebo

Cena vključuje 3 nočitve z zajtrkom v dvoposteljni sobi hotela Al Canal Regio***.

Fotogalerija
 


 

Al Canal Regio*** je dizajnerski hotel sredi Benetk. Odlikuje ga slikovitost, eleganca, dobre storitve. Gre za butični hotel v starem središču Benetk.

Sobe gledajo na beneški kanal ali mirno dvorišče. So svetle in prostorne. V bližini ustavi vaporeto, ki pelje po Canal Grande. Do trga Sv. Marka je le deset minut.

Lokacija: če si želite bivati v osrčju Benetk in hkrati uživati v udobnem, a vseeno ne predragem hotelu, izberite Al Canal Regio. Hotel se nahaja v predelu Cannaregio, le nekam minut od postajališča vaporeta na Canal Grande, ki vas popelje do Markovega trga.
Cannaregio je predel Benetk, kjer še vedno najdete skrite trge in vrtove campielli, ki ostajajo enaki skozi stoletja. Sprehodite se po stari židovski četrti, obiščite tihe cerkve in si privoščite čudovit razgled na laguno s Fondamenta Nuove. Tu boste odkrili drugačne Benetke, manj znane in bolj avtentične.

Sobe: sobe so mirne, lepe in zagotavljajo intimo. Gledajo na kanal ali na romantično notranje dvorišče. Vsaka soba je drugačna. Vse so hipo-alergeno opremljene, imajo klimo in gretje, telefon, dostop do interneta, LCD TV, mini bar, sef. Kopalnica ima ločeno kad in tuš.

Hotelska ponudba: hotel ima teraso, notranje dvorišče, zajtrkovalnico, ameriški bar.Fotogalerija