Hotel Carlisle Bay******

   Paket od € 3.180 na osebo.

Cena vključuje letalsko vozovnico, 7 nočitev s polpenzionom, povratni prevoz od letališča do hotela in nočitev v Londonu.

FotogalerijaSodobno razkošje na plaži, to je Carlisle Bay.
Hotel Carlisle Bay je karibski hotel, o katerem se največ govori. Hotel je ob sapojemajoči plaži, v ozadju pa je gričevje poraslo z deževnim gozdom. Vse to doprinaša k sodobnem luksuzu na plaži.
Hotel ima 82 prostornih suit, vse z moderno opremo, teraso ali balkonom in prekrasnim razgledom na morje.

Lokacija: Carlisle Bay je na prečudoviti južni obali otoka Antigua. Od letališča in od glavnega mesta St. John's je oddaljen 30 minut vožnje, od Nečlson's Dockyard in English Harbour pa 20 minut vožnje.

Sobe: hotel ponuja 82 zelo prostornih, moderno in sodobno opremljenih suit. Vsaka suita ima prečudovit pogled na morje. Hptel nudi družinam prijazne suite na plaži, suite ob morju, ki so primerne za pare ter Carlisle Suites, ki imajo 3 spalnice in so primerne za družine ali skupine prijateljev.
Vse suite imajo prijetno opremo, klimo, ventilator, dnevno posteljo na terasi ali balkonu, vsak dan sveže sadje in vodo, mini bar, sef, Wi-Fi, DVD in CD predvajalnik, Sat TV, strojček za kavo, telefon.

Dodaten opis sob:
Suite v vrtu (72 m2): so prostorne, v dveh nivojih, prostorni spalni in bivalni del, imajo pogled na vrt in delni pogled na morje.

Suite ob morju (72 m2): so prostorne, v dveh nivojih, prostorni spalni in bivalni del. Na voljo so tudi povezane suite, ki so primerne za družine s starejšimi otroci.

Suite na plaži (68 m2): poleg spalnega dela z bivalnim delom imajo te suite še ločen prostor z dgvema posteljema in balkon. Suite na plaži s teraso so enake velikosti, le da so v pritljičju.

Carlisle Suites (164-245 m2): suite z več spalnicami, imajo tudi kuhinjo ter vel balkon ali teraso.

Hotelska ponudba: restavracije, bari, spa, bazen, sobna strežba, pralnica, čistilnica, knjižnica, mini klub, izleti po otoku ali s čolnom, trgovina s spominki

Športna ponudba: vodni športi, vodena vadba (joga, pilates), tenis, fitnes

Plaža: bela, peščena, pred hotelom

Poroke: hotel ponuja poročne pakete.

Fotogalerija