DEŽELE IN HOTELI

E-Potovanja ponuja hotele vseh kategorij, od najbolj preprostih, pa do najbolj luksuznih. V določenih destinacijah ponujamo tudi apartmaje, vile in ostalo dodatno nastanitev. Nastanitve so primerne tako za preprost oddih, kot tudi za poročna ali celo eksotična potovanja. V njih se boste dobro počutili tudi starejši pari, ki boste svojo obletnico poroke izkoristili kot izgovor za romantično potovanje.
 

 

Dežele in hoteli

Naša ponudba je obsežna in nikakor ne moremo predstaviti vse hotelov iz naše ponudbe. Za vas smo zato glede na naše izkušnje, mnenja, ter glede na povratne informacije naših strank, pripravili izbor posebnih hotelov po državah: Mauritius,
SejšeliMaldiviFidžiFrancoska PolinezijaCookovi otokiTajskaTobagoGrenadaTrinidadSt LuciaŠri LankaAntiguaHavajiZdruženi Arabski EmiratiZanzibarZDAFrancijaItalija

 

 

 

 

 

 

 


 
Veliko hotelov poznamo tudi iz prve roke, saj redno obiskujemo destinacije iz naše ponudbe. Trudimo se, da bi vam pri izbiri hotela čim bolje svetovali.

Če vas zanima nastanitev, ki je tu ni, vas vabimo da si ogledate seznam vseh destinacij. Tudi če destinacije na našem spletnem mestu ne najdete, se bomo potrudili uresničiti vaše želje.